TRIBU EMPRENEDORA

The Nature Lovers som tribu emprenedora, som un equip de dones professionals amb una àmplia gamma d’habilitats i experiències. Ens encanta el que fem i ho fem amb passió. Si tu també vols emprendre el teu projecte propi en una empresa ètica i sostenible, de forma lliure i autònoma, i recomanant productes frescos i naturals, deixa’m les teves dades i parlem!

Vols formar part de la meva tribu emprenedora?

Què és el network marketing?

Si busques una manera d’emprendre un negoci propi o generar ingressos addicionals sense sortir de casa, el màrqueting multinivell o networking màrqueting pot ser l’opció perfecta per a tu. A través d’aquest model de negoci, et podràs beneficiar de les vendes directes de productes i serveis, així com de la possibilitat de crear la teva pròpia xarxa i rebre ingressos pel mentoring i vendes del teu equip.

Però com funciona i com puc començar en el Network Màrqueting?

El Network Màrqueting o màrqueting multinivell és un model de comercialització directa de productes o serveis entre el venedor i el consumidor final sense intermediaris ni magatzems pel mig. Es tracta d’un model que va néixer el 1940 als Estats Units i que es manté viu fins als nostres dies.

Les empreses que treballen amb aquest model s’encarreguen de produir el producte o servei, crear la web, continuar investigant per millorar el producte, la logística i el màrqueting global. I per altra banda tenen distribuïdors que s’encarreguen de la recomanació i disseny i execució d’estratègies de màrqueting més locals.

Abans els emprenedors que es dedicaven al network màrqueting intentaven vendre el producte fonamentalment a amics, coneguts o familiars. Però la transformació digital ha canviat les regles del joc i la comercialització d’aquests productes s’ha professionalitzat valent-se de les estratègies de màrqueting i social media.

Si el teu objectiu és enriquir-te sense esforç, ja t’aviso ja que el màrqueting multinivell no és la manera. Però si tens ganes de fer un canvi, tens actitud emprenedora i t’agrada el món del benestar i l’autocura, els productes de cura personal naturals, prova-ho, és una manera de guanyar uns diners extra a final de mes, o fins i tot de crear una carrerra professional d’èxit!

El networking màrqueting es basa en les relacions, per la qual cosa és important que et relacionis amb persones i facis crèixer la teva xarxa de contactes.

Quins avantatges té emprendre en aquest model?

– El risc és menor perquè vens una marca que ja té un reconeixement previ.
– No has de fer una inversió prèvia molt gran.
– Estàs acompanyada de l’equip i rebs formació específica tant de l’empresa com del mateix equip
– Tu mateix et marques els teus objectius en funció de la teva activitat.
– No tens superior jeràrquic ni «jefe/a»
– La logística tampoc no depèn de tu.
– Els preus són més competitius que els mateixos productes duna altra marca.